Olympus UK E-System User Group
Olympus UK E-System User Group

Join our unique resource for Olympus Four Thirds E-System DSLR and Pen and OM-D Micro Four Thirds photographers. Show your images via our free e-group photo gallery. Please read the e-group.uk.net forum terms and conditions before posting for the first time. Above all, welcome!


Go Back   Olympus UK E-System User Group > Site news and information > Announcements

Announcements E-System news releases.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 14th January 2013
Rocknroll59 Rocknroll59 is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2010
Location: Ipswich
Posts: 1,350
Thanks: 2
Thanked 155 Times in 137 Posts
Likes: 9
Liked 419 Times in 201 Posts
Trouble upload onto new thread

Hi,

Been trying to upload from my gallery onto a new forum thread...but it is just not happening......it keeps asking me to refer to site administrator.....as I am using my new laptop to upload etc is it something to do with that or something else.....

Cheers

Peter
Reply With Quote
  #2  
Old 14th January 2013
PeterBirder's Avatar
PeterBirder PeterBirder is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: BRAINTREE ESSEX
Posts: 5,950
Thanks: 1,760
Thanked 1,024 Times in 854 Posts
Likes: 1,922
Liked 797 Times in 466 Posts
Re: Trouble upload onto new thread

Quote:
Originally Posted by Rocknroll59 View Post
Hi,

Been trying to upload from my gallery onto a new forum thread...but it is just not happening......it keeps asking me to refer to site administrator.....as I am using my new laptop to upload etc is it something to do with that or something else.....

Cheers

Peter
This is one of the problems with the new server that Ian is trying to sort out. The "My Pics" link is not working.
You need to do a "copy and paste" from your gallery to the thread. There is a link to a video tutorial which explains how to do this on the Home page.

Regards.
__________________
Peter

she looked at me and said "It's official. I hate your camera. It's just so amazing and perfect I want one!"

E-M10 MK II, E-M5, E-PL1, E-PM2, mZ 12-50, mZ 14-42mm EZ, mZ 17mm f 1.8, mZ 25mm f1.8, mZ 45mm f1.8, mZ 75-300mm II.
OM1n, OM 50mm f1.8.
Oly Viewer3, Dxo Pro 11. FastStone.
Reply With Quote
  #3  
Old 14th January 2013
Rocknroll59 Rocknroll59 is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2010
Location: Ipswich
Posts: 1,350
Thanks: 2
Thanked 155 Times in 137 Posts
Likes: 9
Liked 419 Times in 201 Posts
Re: Trouble upload onto new thread

Thanks Peter...will give it a try...been trying since last week..

Cheers

Peter
Reply With Quote
  #4  
Old 14th January 2013
Phill D's Avatar
Phill D Phill D is offline
Full member
 
Join Date: Apr 2011
Location: Derbyshire
Posts: 9,657
Thanks: 1,166
Thanked 1,379 Times in 1,274 Posts
Likes: 991
Liked 2,289 Times in 1,084 Posts
Re: Trouble upload onto new thread

That too is a bit flakey. I've managed it with one image linked but when I try more even that fails. Hope Ian is winning with these issues.
Reply With Quote
  #5  
Old 7th February 2013
brianvickers's Avatar
brianvickers brianvickers is offline
Full member
 
Join Date: Mar 2012
Location: UK
Posts: 1,762
Thanks: 21
Thanked 230 Times in 221 Posts
Likes: 2
Liked 87 Times in 54 Posts
Re: Trouble upload onto new thread

I can't upload at the moment...I've been getting this message..


Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@e-group.uk.net and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Apache/2.2.23 (Unix) mod_ssl/2.2.23 OpenSSL/1.0.0-fips mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 PHP/5.2.17 Server at e-group.uk.net Port 80
Reply With Quote
  #6  
Old 7th February 2013
Ian's Avatar
Ian Ian is offline
Administrator
 
Join Date: Jul 2007
Location: Hemel Hempstead, Hertfordshire, UK
Posts: 11,415
Thanks: 415
Thanked 2,454 Times in 1,235 Posts
Likes: 829
Liked 1,654 Times in 740 Posts
Re: Trouble upload onto new thread

This should be sorted soon.

Ian
__________________
Founder and editor of:
Olympus UK E-System User Group (http://e-group.uk.net)
Four Thirds User (http://fourthirds-user.com)
Digital Photography Now (http://dpnow.com)
Olympus camera, lens, and accessory hire (http://e-group.uk.net/hire)

Twitter: www.twitter.com/ian_burley
Flickr: www.flickr.com/photos/dpnow/
Pinterest: www.pinterest.com/ianburley/
NEW: My personal BLOG ianburley.com
Reply With Quote
  #7  
Old 7th February 2013
DavidJ1609's Avatar
DavidJ1609 DavidJ1609 is offline
Full member
 
Join Date: Feb 2008
Location: China for now...
Posts: 544
Thanks: 20
Thanked 51 Times in 38 Posts
Likes: 49
Liked 17 Times in 11 Posts
Re: Trouble upload onto new thread

Same here - can;t upload to galleries:
  • The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
  • Please contact the server administrator, webmaster@e-group.uk.net and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
  • More information about this error may be available in the server error log.
  • Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Good luck with the error Ian. It can be a real pain to resolve these issues.

David.
__________________
_____________________________________________
EM-5+MK 1 & 2; M.Zuiko 45mm f1.8; M.Zuiko 75-300mm; M.Zuiko, 9-18mm, HLD-6M; M.Zuiko, 12-40mm pro; M.Zuiko, 40-150mm pro; FL-600.
_________________________________________
If you think education's expensive, try ignorance.
_________________________________________
Reply With Quote
  #8  
Old 7th February 2013
brianvickers's Avatar
brianvickers brianvickers is offline
Full member
 
Join Date: Mar 2012
Location: UK
Posts: 1,762
Thanks: 21
Thanked 230 Times in 221 Posts
Likes: 2
Liked 87 Times in 54 Posts
Re: Trouble upload onto new thread

Its working again now...thanks!
Reply With Quote
  #9  
Old 7th February 2013
Ian's Avatar
Ian Ian is offline
Administrator
 
Join Date: Jul 2007
Location: Hemel Hempstead, Hertfordshire, UK
Posts: 11,415
Thanks: 415
Thanked 2,454 Times in 1,235 Posts
Likes: 829
Liked 1,654 Times in 740 Posts
Re: Trouble upload onto new thread

Good - I'm hopeful that this particular issue has been solved

Ian
__________________
Founder and editor of:
Olympus UK E-System User Group (http://e-group.uk.net)
Four Thirds User (http://fourthirds-user.com)
Digital Photography Now (http://dpnow.com)
Olympus camera, lens, and accessory hire (http://e-group.uk.net/hire)

Twitter: www.twitter.com/ian_burley
Flickr: www.flickr.com/photos/dpnow/
Pinterest: www.pinterest.com/ianburley/
NEW: My personal BLOG ianburley.com
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
VIDEO: How to add one of your images to a thread from directly within the thread theMusicMan The lounge 2 10th July 2015 09:03 PM
EP2 in trouble Pjphoto59 Olympus Pen E-P2 4 24th November 2012 02:53 PM
Trouble at Mill Zuiko Looking for improvement 16 11th August 2011 05:09 PM
Bee trouble sidy2001 Foto Fair 2 21st May 2009 09:09 PM
Trouble uploading sapper The lounge 2 8th November 2008 07:22 PM


All times are GMT. The time now is 04:43 AM.


The Write Technology Ltd, 2007-2019, All rights reservedAd Management plugin by RedTyger