Olympus UK E-System User Group
Olympus UK E-System User Group

Join our unique resource for Olympus Four Thirds E-System DSLR and Pen and OM-D Micro Four Thirds photographers. Show your images via our free e-group photo gallery. Please read the e-group.uk.net forum terms and conditions before posting for the first time. Above all, welcome!


Go Back   Olympus UK E-System User Group > Cameras, lenses and system accessories > Software

Software Discuss Olympus Master, Studio and Viewer software applications as well as third party programs like Adobe Photoshop, Lightroom, Apple Aperture, and others.

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 12th November 2009
jonesy jonesy is offline
Full member
 
Join Date: Jun 2009
Location: Nottingham, UK
Posts: 740
Thanks: 65
Thanked 12 Times in 12 Posts
Likes: 63
Liked 66 Times in 31 Posts
Elements editor issue

Hi all
I'm using Elements 6 for my OU course, and everything was working fine until last night. Elements crashed, and now, today, each time I try to open the editor I get a runtime error.
Has anyone come across this before, and has anyone found a solution to this error?
Many thanks
T
__________________
Tracey Jones

Its a shame that humans dont come with autofocus, like cameras do!
Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
CF Card issue meach General accessories 2 10th November 2009 09:21 AM
CF Card issue PeterD Camera conference 8 13th July 2009 09:15 AM
Elements HELP! shirley Software 7 22nd July 2008 05:23 PM
Elements 6 Haisbro Software 4 25th February 2008 04:24 PM
Elements 5 + Raw Barr1e Software 4 3rd January 2008 03:03 PM


All times are GMT. The time now is 11:01 AM.


The Write Technology Ltd, 2007-2019, All rights reservedAd Management plugin by RedTyger