Olympus UK E-System User Group
Olympus UK E-System User Group

Join our unique resource for Olympus Four Thirds E-System DSLR and Pen and OM-D Micro Four Thirds photographers. Show your images via our free e-group photo gallery. Please read the e-group.uk.net forum terms and conditions before posting for the first time. Above all, welcome!


Go Back   Olympus UK E-System User Group > Cameras, lenses and system accessories > Camera conference > Olympus E-3

Olympus E-3 E-3 specific discussion.

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 26th May 2009
EH1
Guest
 
Posts: n/a
Question Anyone Had This Problem? E-3

This morning I went on a shoot with another photographer who was using an old Nikon D50, he asked me if I would let him have a play with my E-3 as he was thinking of getting a new camera & I have told him in the past that the E-3 was well worth getting! so of course I agreed & got my camera out & switched it on Fired a shot & went to show him it on the LCD screen only to find the Menu screen was stuck on the camera.I pressed the Menu button several times to try & return to the Info screen, but it was having none of it! So I switched the camera off & on afew times but it was still stuck on the Menu screen! I decided to take the batteries out & back in & it was STILL STUCK! so I Reset the camera to factory settings & it finally worked! (needless to say the Nikon user was by this time in fits of laughter & I looked like a complete idiot)The camera seems to be working OK now, but I am concerned this could happen again! Has anyone any ideas please
Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Is this a problem on my E3? brob108 Olympus E-3 17 12th February 2009 08:08 PM
Sigma 50-500 problem andym Telephoto 37 3rd November 2008 06:54 PM
50-200SWD Problem knikki Lens focus 7 15th October 2008 03:15 PM
Telephoto problem Snowdales Lens focus 1 22nd July 2008 11:19 AM
70-300 problem? Yorkie Telephoto 7 2nd December 2007 10:23 AM


All times are GMT. The time now is 02:10 AM.


The Write Technology Ltd, 2007-2019, All rights reservedAd Management plugin by RedTyger