Olympus UK E-System User Group
Olympus UK E-System User Group

Join our unique resource for Olympus Four Thirds E-System DSLR and Pen and OM-D Micro Four Thirds photographers. Show your images via our free e-group photo gallery. Please read the e-group.uk.net forum terms and conditions before posting for the first time. Above all, welcome!


Go Back   Olympus UK E-System User Group > Out of Focus area > The lounge

The lounge Relax, take a break from photo and camera talk - have a chat about something else for a change. Just keep it clean and polite!

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 10th October 2019
Jim Ford Jim Ford is offline
Full member
 
Join Date: Dec 2007
Location: Watford, Herts..
Posts: 8,783
Thanks: 483
Thanked 629 Times in 545 Posts
Likes: 2,821
Liked 1,733 Times in 1,115 Posts
'Go Advanced' not working!

I tried 'Go Advanced' three times in order to include an image in a post, every time I received a page not working message and also lost the message I'd already typed out!

Very, very frustrating!

Jim
Reply With Quote
  #2  
Old 10th October 2019
Otto's Avatar
Otto Otto is offline
Full member
 
Join Date: Apr 2013
Location: North Yorkshire
Posts: 3,198
Thanks: 98
Thanked 288 Times in 253 Posts
Likes: 1,111
Liked 957 Times in 608 Posts
Re: 'Go Advanced' not working!

You didn't do a quick ctrl+A ctrl+C the second time before trying "Go Advanced" again then? The longer the message the more frequently I copy it to the clipboard just in case
__________________
Regards
Richard
Reply With Quote
The Following User Liked This Post:
Jim Ford (10th October 2019)
  #3  
Old 10th October 2019
TimP TimP is offline
Full member
 
Join Date: Jan 2017
Location: Deepest Darkest Dorset
Posts: 2,089
Thanks: 60
Thanked 76 Times in 75 Posts
Likes: 376
Liked 767 Times in 525 Posts
Re: 'Go Advanced' not working!

Me too! Once bitten eh! (Ian Hunter solo album track too!)
Reply With Quote
  #4  
Old 10th October 2019
Graham_of_Rainham's Avatar
Graham_of_Rainham Graham_of_Rainham is offline
Administrator
 
Join Date: Nov 2007
Location: Rainham
Posts: 8,224
Thanks: 647
Thanked 951 Times in 735 Posts
Likes: 2,314
Liked 1,624 Times in 937 Posts
Re: 'Go Advanced' not working!

Better to tap the ďPost ReplyĒ button, than start typing in the quick reply, if you have anything other than a simple answer to post

Both work ok on my iPad, so what are you using?
__________________
Graham

We often repeat the mistakes we most enjoy...
Reply With Quote
  #5  
Old 11th October 2019
shotokan101 shotokan101 is offline
Full member
 
Join Date: Mar 2014
Location: Glasgow
Posts: 1,319
Thanks: 221
Thanked 88 Times in 86 Posts
Likes: 785
Liked 114 Times in 83 Posts
Re: 'Go Advanced' not working!

Testing - seems to be working fine now?

Jim
__________________
Olympus E-M10/12-50/Panny 100-300 + Sony A77,Sigma 17-70,Sigma 10-20,Tamron 90,Minolta 70-210,Tamron Sigma 100-300 F4,Tamron 17-50 F2.8,Sigma 15mm F2.8 EX DG Fisheye,Sony HVL-F42 + Panny TZ25
Flickr http://www.flickr.com/photos/shotokan101/
RIA my Images
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Advanced Manual? TimP Olympus OM-D E-M1 Mark II 16 19th May 2018 08:10 PM
OM-D E-M5 review in Advanced Photographer trailer Olympus OM-D E-M5 14 17th March 2012 08:29 PM
Advanced (Olympus) Photographer magazine Zuiko The lounge 6 10th October 2011 10:37 PM
Thumbs up for Advanced Photographer francois The lounge 2 8th May 2011 05:36 PM
Advanced Photographer E5 Review Roy Clarke Olympus E-5 11 3rd December 2010 03:07 PM


All times are GMT. The time now is 12:21 AM.


© The Write Technology Ltd, 2007-2019, All rights reservedAd Management plugin by RedTyger