Olympus UK E-System User Group
Olympus UK E-System User Group

Join our unique resource for Olympus Four Thirds E-System DSLR and Pen and OM-D Micro Four Thirds photographers. Show your images via our free e-group photo gallery. Please read the e-group.uk.net forum terms and conditions before posting for the first time. Above all, welcome!


Go Back   Olympus UK E-System User Group > Cameras, lenses and system accessories > Software

Software Discuss Olympus Master, Studio and Viewer software applications as well as third party programs like Adobe Photoshop, Lightroom, Apple Aperture, and others.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #31  
Old 26th November 2012
Wee man's Avatar
Wee man Wee man is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2009
Location: Newcastle Co. Down N. Ireland
Posts: 7,995
Thanks: 2,392
Thanked 1,151 Times in 1,026 Posts
Likes: 281
Liked 1,232 Times in 802 Posts
Re: Which RAW Processing SW Do You Use?

Lightroom 4.2 Photoshop CS6E If you have a family member in education you can buy Adobe software at a discount, all you need is proof from the school etc e-mail it and you will fall under the educational discount scheme.
__________________
Ed

What if the Hokey Cokey is what its all about?
Reply With Quote
  #32  
Old 26th November 2012
andym's Avatar
andym andym is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2007
Location: Epping Forest
Posts: 4,355
Thanks: 37
Thanked 346 Times in 258 Posts
Likes: 39
Liked 1,010 Times in 300 Posts
Re: Which RAW Processing SW Do You Use?

Quote:
Originally Posted by ayewing View Post
Thanks for the information. I mainly use Lightroom v4.2 which is fine. I quite liked Silkypix in the past and thought I would try it again but I doubt if I will feel it worth it to shell out for v5.
I'm a long term Silkypix user.I suppose it's what you get used to but I do like the conversion it gives to ORF's.Also really like the easy perspective adjustment you can use on Raw files.
I have DS 4 which does support the E-M5 but notice that if you have the first version of Pro it does not and you would need to upgrade to Pro5,software companies are a bit naughty with this sort of thing.
__________________
All the best

Being left handed my brain sometimes works sdrawkcab

Andy

Lots of cameras and lenses.


My Flickr
Reply With Quote
  #33  
Old 26th November 2012
yorky's Avatar
yorky yorky is offline
Full member
 
Join Date: Nov 2007
Location: Halifax. West Yorkshire
Posts: 1,451
Thanks: 200
Thanked 70 Times in 66 Posts
Likes: 89
Liked 43 Times in 34 Posts
Re: Which RAW Processing SW Do You Use?

Gosh, I appear to be the only one that uses Elements! 11 in my case.
Reply With Quote
  #34  
Old 26th November 2012
stryker stryker is offline
Full member
 
Join Date: Nov 2007
Location: Stoke on Trent
Posts: 122
Thanks: 0
Thanked 7 Times in 6 Posts
Likes: 0
Liked 0 Times in 0 Posts
Re: Which RAW Processing SW Do You Use?

I have CS5 and Lightroom but tend to use Fastone.
Reply With Quote
  #35  
Old 26th November 2012
Wee man's Avatar
Wee man Wee man is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2009
Location: Newcastle Co. Down N. Ireland
Posts: 7,995
Thanks: 2,392
Thanked 1,151 Times in 1,026 Posts
Likes: 281
Liked 1,232 Times in 802 Posts
Re: Which RAW Processing SW Do You Use?

Yorky do not feel bad I used 9 & 10 until I managed to get CS6E on educational discount. may sell off the others?
__________________
Ed

What if the Hokey Cokey is what its all about?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Anyone knows how to post processing this? johnsonwoan Looking for improvement 20 17th August 2012 08:14 AM
More Processing Experimenting stevednp3 Foto Fair 19 30th September 2011 11:25 PM
WOW!!! LR3.5 and G3 processing!!! Kiwi Paul The lounge 1 24th August 2011 12:11 AM
Twlight Processing stevednp3 Foto Fair 5 4th June 2011 10:57 PM
Anyone use Capture One v4 for processing...? theMusicMan Software 12 20th January 2008 12:21 PM


All times are GMT. The time now is 05:03 PM.


The Write Technology Ltd, 2007-2019, All rights reservedAd Management plugin by RedTyger