Olympus UK E-System User Group
Olympus UK E-System User Group

Join our unique resource for Olympus Four Thirds E-System DSLR and Pen and OM-D Micro Four Thirds photographers. Show your images via our free e-group photo gallery. Please read the e-group.uk.net forum terms and conditions before posting for the first time. Above all, welcome!


Go Back   Olympus UK E-System User Group > Search Forums

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Barrie Norman
Forum: Olympus E-500 31st March 2009
Replies: 8
Views: 1,994
Posted By Barrie Norman
Re: Strange Problem with E500 Body

Thanks for your advice

I have tryed the camera again over the last two days and everything seems fine, I didnt have the function button on "WB" I have had it set to Depth of field Preview, because...
Forum: Olympus E-500 30th March 2009
Replies: 8
Views: 1,994
Posted By Barrie Norman
Re: Strange Problem with E500 Body

Mark

No I checked that, Ill try it again I have no idea what happened but it certainly is strange.
Forum: Olympus E-500 29th March 2009
Replies: 8
Views: 1,994
Posted By Barrie Norman
Re: Strange Problem with E500 Body

Thanks for your ideas, I did change the battry and I have looked at the contacts and cleaned them but I suspect that the problem is in the body, this body has had very little use realy less than 5K...
Forum: Olympus E-500 29th March 2009
Replies: 8
Views: 1,994
Posted By Barrie Norman
Strange Problem with E500 Body

I went out, Travelling light, E500 ZD 70-300 EC20 spare battery and card in pocket, I shot about 50 frames Apature priority f/8.0 ISO 200 white ballance "Auto" Fairly good day sunny but with clouds....
Showing results 1 to 4 of 4

 
Forum Jump

All times are GMT. The time now is 07:54 PM.


The Write Technology Ltd, 2007-2019, All rights reservedAd Management plugin by RedTyger