Olympus UK E-System User Group
Olympus UK E-System User Group

Join our unique resource for Olympus Four Thirds E-System DSLR and Pen and OM-D Micro Four Thirds photographers. Show your images via our free e-group photo gallery. Please read the e-group.uk.net forum terms and conditions before posting for the first time. Above all, welcome!


Go Back   Olympus UK E-System User Group > Search Forums

Showing results 1 to 11 of 11
Search took 0.07 seconds.
Search: Posts Made By: wes4390
Forum: Tutorials, Informative & Classic threads 6th January 2016
Replies: 31
Views: 10,231
Posted By wes4390
Re: OMD EM1 Auto ISO

Loved mine ....sorry I sold it
Forum: Tutorials, Informative & Classic threads 6th January 2016
Replies: 31
Views: 10,231
Posted By wes4390
Re: OMD EM1 Auto ISO

Thanks for the help everyone , much appreciated and

ED.... I went to Newcastle for my first holiday, my grandmother had a caravan in Tullymore, small world eh.
Forum: Tutorials, Informative & Classic threads 6th January 2016
Replies: 31
Views: 10,231
Posted By wes4390
Re: OMD EM1 Auto ISO

Have to say I've found the menu a bit daunting, but I suppose I will become a bit more proficient with use ........ really loving the camera though reminds me of my old 2SP
Forum: Tutorials, Informative & Classic threads 6th January 2016
Replies: 31
Views: 10,231
Posted By wes4390
Re: OMD EM1 Auto ISO

Sorted .....I think I had the digital/teleconvertor switched on
Forum: Tutorials, Informative & Classic threads 6th January 2016
Replies: 31
Views: 10,231
Posted By wes4390
Re: OMD EM1 Auto ISO

After the reset the ISO is now working normally however!!...... I have a 15mm Pana attached and the viewfinder and live view image looks as if it is magnified?

However the recorded is the...
Forum: Tutorials, Informative & Classic threads 6th January 2016
Replies: 31
Views: 10,231
Posted By wes4390
Re: OMD EM1 Auto ISO

Hi Graham,

Did a full reset and that seems to have sorted it thanks............. Suppose I will have to go through the menus and check what now needs reset back again :-(
Forum: Tutorials, Informative & Classic threads 6th January 2016
Replies: 31
Views: 10,231
Posted By wes4390
Re: OMD EM1 Auto ISO

Hi Graham,

Have tried that but when the ISO icon is highlighted and I press OK again nothing happens, I know it is supposed to show at the bottom of the screen but for some reason it doesn't...
Forum: Tutorials, Informative & Classic threads 6th January 2016
Replies: 31
Views: 10,231
Posted By wes4390
Re: OMD EM1 Auto ISO

Hi,

The Camera was updated with the latest firmware and has reverted to
Auto ISO after the update.. I prefer to set the ISO Manually and was in this mode before it was updated...
Forum: Tutorials, Informative & Classic threads 6th January 2016
Replies: 31
Views: 10,231
Posted By wes4390
Re: OMD EM1 Auto ISO

Thanks for the replies............. I had the ISO set to manual i.e. I select the ISO, however, after I updated the camera it went back to Auto ISO as the default and for some reason I cannot change...
Forum: Tutorials, Informative & Classic threads 6th January 2016
Replies: 31
Views: 10,231
Posted By wes4390
Re: OMD EM1 Auto ISO

Thanks for the replies............. I had the ISO set to manual i.e. I select the ISO, however, after I updated the camera it went back to Auto ISO as the default and for some reason I cannot change...
Forum: Tutorials, Informative & Classic threads 5th January 2016
Replies: 31
Views: 10,231
Posted By wes4390
OMD EM1 Auto ISO

HI,

I would like to turn off the Auto ISO on my OMD EM1 and can't seem to find out how, can anyone help.

Regards
Showing results 1 to 11 of 11

 
Forum Jump

All times are GMT. The time now is 09:44 AM.


The Write Technology Ltd, 2007-2019, All rights reservedAd Management plugin by RedTyger