Olympus UK E-System User Group
Olympus UK E-System User Group

Join our unique resource for Olympus Four Thirds E-System DSLR and Pen and OM-D Micro Four Thirds photographers. Show your images via our free e-group photo gallery. Please read the e-group.uk.net forum terms and conditions before posting for the first time. Above all, welcome!


Go Back   Olympus UK E-System User Group > Search Forums

Showing results 1 to 3 of 3
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Jim Ford
Forum: Olympus E-400 3rd June 2008
Replies: 10
Views: 2,763
Posted By Jim Ford
Re: Tripod head problem with E400 and 70-300 lens

Yes - and reposition it.



Aaaargh - no, no, no, no, NO! We _don't_ dig things into the bottoms of our cameras!

Jim
Forum: Olympus E-400 2nd June 2008
Replies: 10
Views: 2,763
Posted By Jim Ford
Re: Tripod head problem with E400 and 70-300 lens

In my case I measured the dimensions of my E3 mounting and fitted a pin to my Uniloc QR plate. The hole in the camera base is very shallow (IIRC about 1mm), so any yielding of rubber between the...
Forum: Olympus E-400 2nd June 2008
Replies: 10
Views: 2,763
Posted By Jim Ford
Re: Tripod head problem with E400 and 70-300 lens

If it's like my E3, the problem may be that as you tighten the screw onto the camera, the rubber on the tripod base compresses. This causes the camera to tilt and the location pin to come out of...
Showing results 1 to 3 of 3

 
Forum Jump

All times are GMT. The time now is 09:27 PM.


The Write Technology Ltd, 2007-2019, All rights reservedAd Management plugin by RedTyger