Olympus UK E-System User Group
Olympus UK E-System User Group

Join our unique resource for Olympus Four Thirds E-System DSLR and Pen and OM-D Micro Four Thirds photographers. Show your images via our free e-group photo gallery. Please read the e-group.uk.net forum terms and conditions before posting for the first time. Above all, welcome!


Go Back   Olympus UK E-System User Group > Search Forums

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Graham_of_Rainham
Forum: Tutorials, Informative & Classic threads 6th January 2016
Replies: 31
Views: 10,201
Posted By Graham_of_Rainham
Lightbulb Re: OMD EM1 Auto ISO

I was rather hopeful that the Capture software would provide the "save settings" function.
Forum: Tutorials, Informative & Classic threads 6th January 2016
Replies: 31
Views: 10,201
Posted By Graham_of_Rainham
Re: OMD EM1 Auto ISO

Try a FULL Reset in Shooting Menu 1 > Reset/Myset > Reset > Full

Also try connecting it to Olympus Capture, that forces it out of iAuto mode (if selected) and the ISO can be set from there.

If...
Forum: Tutorials, Informative & Classic threads 6th January 2016
Replies: 31
Views: 10,201
Posted By Graham_of_Rainham
Re: OMD EM1 Auto ISO

Turn the "MODE" Dial on top of the camera to either "P", "A", "S" or "M"

Press the OK button to get the SCP on the screen, then using the 4 way control buttons, sellect the ISO box, press OK again...
Forum: Tutorials, Informative & Classic threads 5th January 2016
Replies: 31
Views: 10,201
Posted By Graham_of_Rainham
Re: OMD EM1 Auto ISO

You can do this on the Super Control Panel or by using whatever button(s) you have for selecting and changing ISO or through the MENUs
Showing results 1 to 4 of 4

 
Forum Jump

All times are GMT. The time now is 03:01 AM.


The Write Technology Ltd, 2007-2019, All rights reservedAd Management plugin by RedTyger