Olympus UK E-System User Group

Olympus UK E-System User Group (https://e-group.uk.net/forum/index.php)
-   Olympus E-420 (https://e-group.uk.net/forum/forumdisplay.php?f=31)
-   -   Problem with E-420 (https://e-group.uk.net/forum/showthread.php?t=23989)

Sharonpix 7th November 2012 04:42 PM

Problem with E-420
 
I wonder if anyone has come across this problem before?? I have bought a second hand E-420 as I wanted it for all the spares and extra lens it came with.
It arrived today and on using it, I found that when u look through the view finder, what you're looking at is blurred. When you take a picture, it shows clear and crisp on the LCD screen but looking through the view finder, its blurry.
Is this a fault that can be fixed relatively cheaply or would I be better off returning it?
Id appreciate any advice anyone can give me.

Thanks alot

Sharon

Stewart G 7th November 2012 04:57 PM

Have you checked the diopter adjustment dial on the side of the viewfinder? If that doesn't help, the diopter adjustment lens might be stuck, jammed by a bit of dust or similar...

Sharonpix 7th November 2012 05:03 PM

Re: Problem with E-420
 
Oh dear Stewart, I feel such an idiot!! Why didnt I think of that myself!
Thankyou so much for replying, you've made my day =)

Sharon

Stewart G 7th November 2012 05:53 PM

Heh, glad I could help. I've done similar...


All times are GMT. The time now is 01:20 PM.


The Write Technology Ltd, 2007-2019, All rights reservedAd Management plugin by RedTyger