Olympus UK E-System User Group

Olympus UK E-System User Group (https://e-group.uk.net/forum/index.php)
-   Announcements (https://e-group.uk.net/forum/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Four Thirds User Problems ? (https://e-group.uk.net/forum/showthread.php?t=1615)

Zuiko 20th April 2008 12:14 PM

Four Thirds User Problems ?
 
Is anyone else experiencing problems accessing Four Thirds User? It's been unavailable to me for most of the last two days but on the rare occasion I have got on it's been apparent that others have been able to use the site during the times that I have not.

Any comments appreciated.

John

theMusicMan 20th April 2008 12:31 PM

Re: Four Thirds User Problems ?
 
I can access FTU without problem John. I did have some trouble accessing here last week for a day or so, but it seemed there was an IP issue in my local router as when I accessed e-group from a wired connection it worked, just couldn't access from wireless.

A quick reset of my router fixed it all...:)

brob108 20th April 2008 02:34 PM

Re: Four Thirds User Problems ?
 
Have you tried clearing your cache out? Which browser do you use? I can access it without problems using Firefox.

I had a similar problem trying to access Fotosense in December/January but it seems to be okay now.

E-P1 fan 20th April 2008 03:56 PM

Re: Four Thirds User Problems ?
 
Problems accessing at all earlier - last time I looked I could access but the icons are all over the place and site not quite right

Nope.... scrap that - just tried and no access at all

Ian 20th April 2008 04:27 PM

Re: Four Thirds User Problems ?
 
I'm not aware of any problems - the server has been up for 200+ days on the trot according to the system status.

People have been posting on the forum normally as well.

Could be a routing issue with your ISP?

Ian

steverh 20th April 2008 04:30 PM

Re: Four Thirds User Problems ?
 
Everything seems to be OK for me.

I tried it with IE7 and Firefox.

theMusicMan 20th April 2008 04:31 PM

Re: Four Thirds User Problems ?
 
Still fine here too on a Macbook using Firefox.

Rod Souter 20th April 2008 05:25 PM

Re: Four Thirds User Problems ?
 
No problems, Firefox & XP.

Rod

Jim 20th April 2008 05:29 PM

Re: Four Thirds User Problems ?
 
Ok here too, Win XP Pro, IE7 and Firefox

E-P1 fan 20th April 2008 06:50 PM

Re: Four Thirds User Problems ?
 
Internet Explorer cannot display the webpage

Most likely causes:
  • You are not connected to the Internet.
  • SiteProblem The website is encountering problems.
  • There might be a typing error in the address.
No luck here still. No other site causing problems. I'm using Vista not that that matters and IE7. I reckon it will need new bookmarks etc - possibly a new log-in to 4/3rds. Will advise
-------------------------------------------------------------------------
Well I couldn't even get in via Google

ALL other sites working perfectly

Ian 20th April 2008 07:07 PM

Re: Four Thirds User Problems ?
 
Quote:

Originally Posted by E-1 fan (Post 14415)
Internet Explorer cannot display the webpage

Most likely causes:
  • You are not connected to the Internet.
  • SiteProblem The website is encountering problems.
  • There might be a typing error in the address.
No luck here still. No other site causing problems. I'm using Vista not that that matters and IE7. I reckon it will need new bookmarks etc - possibly a new log-in to 4/3rds. Will advise
-------------------------------------------------------------------------
Well I couldn't even get in via Google

ALL other sites working perfectly

Ah! Any of you with problems connected via Eclipse Internet by any chance?

I have a theory...

Ian

Zuiko 20th April 2008 07:29 PM

Re: Four Thirds User Problems ?
 
Quote:

Originally Posted by E-1 fan (Post 14415)
Internet Explorer cannot display the webpage

Most likely causes:
  • You are not connected to the Internet.
  • SiteProblem The website is encountering problems.
  • There might be a typing error in the address.
No luck here still. No other site causing problems. I'm using Vista not that that matters and IE7. I reckon it will need new bookmarks etc - possibly a new log-in to 4/3rds. Will advise
-------------------------------------------------------------------------
Well I couldn't even get in via Google

ALL other sites working perfectly

I'm getting exactly the same problems as E1, cant even Google my way in but all other sites I try are no problem.

Ken, I'm on Vista too - what Internet provider do you use? I'm on btinternet.com

John

Ian 20th April 2008 07:36 PM

Re: Four Thirds User Problems ?
 
Quote:

Originally Posted by Zuiko (Post 14428)
I'm getting exactly the same problems as E1, cant even Google my way in but all other sites I try are no problem.

Ken, I'm on Vista too - what Internet provider do you use? I'm on btinternet.com

John

Well I can't see FTU here at the office at the moment, but I know why - I accidentally locked myself out after trying to enter the wrong password to the server. I assumed it was just my IP address that was blocked, but it may be affecting all Eclipse Internet or even all or some BT ADSL users (including wholesale resellers like Eclipse)?

If this is right, it's scheduled to be fixed tomorrow...

Ian

Zuiko 20th April 2008 07:49 PM

Re: Four Thirds User Problems ?
 
Quote:

Originally Posted by Ian (Post 14429)
Well I can't see FTU here at the office at the moment, but I know why - I accidentally locked myself out after trying to enter the wrong password to the server. I assumed it was just my IP address that was blocked, but it may be affecting all Eclipse Internet or even all or some BT ADSL users (including wholesale resellers like Eclipse)?

If this is right, it's scheduled to be fixed tomorrow...

Ian

Thanks Ian, I'll see what happens tomorrow.

At least I can still get on this site :cool::)


John

theMusicMan 20th April 2008 07:55 PM

Re: Four Thirds User Problems ?
 
Ian - I can still see FTU 100% fine...!


All times are GMT. The time now is 12:25 AM.


The Write Technology Ltd, 2007-2019, All rights reservedAd Management plugin by RedTyger