Announcement

Collapse
No announcement yet.

Affinity problem

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Affinity problem

    After an upgrade to the latest version of Affinity, I'm having issues with raw files (em5mk2) appearing way under exposed in the develop persona, but then ok once developed. This makes it difficult to do the base adjustments in the develop persona. There's a work around of developing then dropping back into the develop persona and the image displays correctly again.

    Anyone else having issues?

    I've asked on the affinity forums, but despite a couple of suggestions, no solution yet.

    Thanks
    Junk on Flickr
    Even more Junk on Instagram

  • #2
    Re: Affinity problem

    On my PC , Win10, Affinity 1.7.3.481, Camera OMD Em1ii v3.0 ORF is ok.
    * Henry
    * Location: Subang Jaya, Selangor
    * Malaysia


    All my garbage so far.

    Comment


    • #3
      Re: Affinity problem

      Thanks, I'll double check my version number
      Junk on Flickr
      Even more Junk on Instagram

      Comment


      • #4
        Re: Affinity problem

        After searching through settings and the internet, I just couldn't figure this out, so went for the reset option in Affinity (press and hold ctrl while the program opens) selecting reset all, which restores factory settings and this fixed it. I just had to then repoint it at my Nik plugins as they we dropped in the reset.
        Junk on Flickr
        Even more Junk on Instagram

        Comment

        Working...
        X