Announcement

Collapse

December's CHALLENGE

The topic to inspire your creative juices this month is BOXES Please don't forget to vote on November's LEAVES challenge and please re-vote if you already did but before the recent forum upgrade.

See more
See less

EM1 mark 2 Multiple exposure setting.

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • EM1 mark 2 Multiple exposure setting.

    Daft question time everybody!
    I am probably doing something wrong but I am trying to get to grips with my new EM1mark 2 and for the life of me I can't seem to be able to activate the Multiple Exposure setting. I have selected menu 2 but as I use the navigation panel to scroll up or down it goes straight over the ME setting, which remains greyed out.
    Does anybody have any ideas at all?
    Many thanks.
    Lee.

  • #2
    Re: EM1 mark 2 Multiple exposure setting.

    Having the mode dial set in the iAUTO, Art or Movie position
    appears to Grey out various settins, including Multiple Exposure.



    Mark

    Comment


    • #3
      Re: EM1 mark 2 Multiple exposure setting.

      Never seen this. I always do ME using manual.

      I did just experiment and that, amongst other menu 2 options, is greyed out in iAuto and ART modes, which on reflection, is not really surprising.

      In M, S, A, and P the option is available.

      Cannot currently think what else could be causing this. Sorry


      Hec
      I've worked hard to be this grumpy. It hasn't been easy at times but it's worth it.

      Comment


      • #4
        Re: EM1 mark 2 Multiple exposure setting.

        Many thanks everyone. I hadn't used auto actually but I had tried it in P, A and M without success. In desperation, I formatted the SD card just in case... and it now works!
        Confused but nonetheless grateful.

        Comment

        Working...
        X