Olympus UK E-System User Group
Olympus UK E-System User Group

Join our unique resource for Olympus Four Thirds E-System DSLR and Pen and OM-D Micro Four Thirds photographers. Show your images via our free e-group photo gallery. Please read the e-group.uk.net forum terms and conditions before posting for the first time. Above all, welcome!


Go Back   Olympus UK E-System User Group > Site news and information > Announcements

Announcements E-System news releases.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 20th April 2008
Zuiko's Avatar
Zuiko Zuiko is offline
Administrator
 
Join Date: Nov 2007
Location: Dunmow, Essex
Posts: 21,990
Thanks: 1,976
Thanked 3,139 Times in 2,448 Posts
Likes: 3,359
Liked 4,435 Times in 2,102 Posts
Four Thirds User Problems ?

Is anyone else experiencing problems accessing Four Thirds User? It's been unavailable to me for most of the last two days but on the rare occasion I have got on it's been apparent that others have been able to use the site during the times that I have not.

Any comments appreciated.

John
Reply With Quote
  #2  
Old 20th April 2008
theMusicMan's Avatar
theMusicMan theMusicMan is offline
E-3 Enthusiast....:)
 
Join Date: Nov 2007
Location: South Wales
Posts: 5,878
Thanks: 143
Thanked 267 Times in 178 Posts
Likes: 8
Liked 30 Times in 19 Posts
Re: Four Thirds User Problems ?

I can access FTU without problem John. I did have some trouble accessing here last week for a day or so, but it seemed there was an IP issue in my local router as when I accessed e-group from a wired connection it worked, just couldn't access from wireless.

A quick reset of my router fixed it all...
__________________
John

Reply With Quote
  #3  
Old 20th April 2008
brob108
Guest
 
Posts: n/a
Re: Four Thirds User Problems ?

Have you tried clearing your cache out? Which browser do you use? I can access it without problems using Firefox.

I had a similar problem trying to access Fotosense in December/January but it seems to be okay now.
Reply With Quote
  #4  
Old 20th April 2008
E-P1 fan
Guest
 
Posts: n/a
Re: Four Thirds User Problems ?

Problems accessing at all earlier - last time I looked I could access but the icons are all over the place and site not quite right

Nope.... scrap that - just tried and no access at all
Reply With Quote
  #5  
Old 20th April 2008
Ian's Avatar
Ian Ian is online now
Administrator
 
Join Date: Jul 2007
Location: Hemel Hempstead, Hertfordshire, UK
Posts: 11,392
Thanks: 413
Thanked 2,438 Times in 1,227 Posts
Likes: 822
Liked 1,638 Times in 733 Posts
Re: Four Thirds User Problems ?

I'm not aware of any problems - the server has been up for 200+ days on the trot according to the system status.

People have been posting on the forum normally as well.

Could be a routing issue with your ISP?

Ian
__________________
Founder and editor of:
Olympus UK E-System User Group (http://e-group.uk.net)
Four Thirds User (http://fourthirds-user.com)
Digital Photography Now (http://dpnow.com)
Olympus camera, lens, and accessory hire (http://e-group.uk.net/hire)

Twitter: www.twitter.com/ian_burley
Flickr: www.flickr.com/photos/dpnow/
Pinterest: www.pinterest.com/ianburley/
NEW: My personal BLOG ianburley.com
Reply With Quote
  #6  
Old 20th April 2008
steverh's Avatar
steverh steverh is offline
Codger
 
Join Date: Feb 2008
Location: Bristol
Posts: 872
Thanks: 86
Thanked 58 Times in 47 Posts
Likes: 168
Liked 104 Times in 45 Posts
Re: Four Thirds User Problems ?

Everything seems to be OK for me.

I tried it with IE7 and Firefox.
__________________
Steve
My Flickr: https://flic.kr/ps/HRVVS

"If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something" - Steven Wright
Reply With Quote
  #7  
Old 20th April 2008
theMusicMan's Avatar
theMusicMan theMusicMan is offline
E-3 Enthusiast....:)
 
Join Date: Nov 2007
Location: South Wales
Posts: 5,878
Thanks: 143
Thanked 267 Times in 178 Posts
Likes: 8
Liked 30 Times in 19 Posts
Re: Four Thirds User Problems ?

Still fine here too on a Macbook using Firefox.
__________________
John

Reply With Quote
  #8  
Old 20th April 2008
Rod Souter
Guest
 
Posts: n/a
Re: Four Thirds User Problems ?

No problems, Firefox & XP.

Rod
Reply With Quote
  #9  
Old 20th April 2008
Jim
Guest
 
Posts: n/a
Re: Four Thirds User Problems ?

Ok here too, Win XP Pro, IE7 and Firefox
Reply With Quote
  #10  
Old 20th April 2008
E-P1 fan
Guest
 
Posts: n/a
Re: Four Thirds User Problems ?

Internet Explorer cannot display the webpage

Most likely causes:
  • You are not connected to the Internet.
  • SiteProblem The website is encountering problems.
  • There might be a typing error in the address.
No luck here still. No other site causing problems. I'm using Vista not that that matters and IE7. I reckon it will need new bookmarks etc - possibly a new log-in to 4/3rds. Will advise
-------------------------------------------------------------------------
Well I couldn't even get in via Google

ALL other sites working perfectly
Reply With Quote
  #11  
Old 20th April 2008
Ian's Avatar
Ian Ian is online now
Administrator
 
Join Date: Jul 2007
Location: Hemel Hempstead, Hertfordshire, UK
Posts: 11,392
Thanks: 413
Thanked 2,438 Times in 1,227 Posts
Likes: 822
Liked 1,638 Times in 733 Posts
Re: Four Thirds User Problems ?

Quote:
Originally Posted by E-1 fan View Post
Internet Explorer cannot display the webpage

Most likely causes:
  • You are not connected to the Internet.
  • SiteProblem The website is encountering problems.
  • There might be a typing error in the address.
No luck here still. No other site causing problems. I'm using Vista not that that matters and IE7. I reckon it will need new bookmarks etc - possibly a new log-in to 4/3rds. Will advise
-------------------------------------------------------------------------
Well I couldn't even get in via Google

ALL other sites working perfectly
Ah! Any of you with problems connected via Eclipse Internet by any chance?

I have a theory...

Ian
__________________
Founder and editor of:
Olympus UK E-System User Group (http://e-group.uk.net)
Four Thirds User (http://fourthirds-user.com)
Digital Photography Now (http://dpnow.com)
Olympus camera, lens, and accessory hire (http://e-group.uk.net/hire)

Twitter: www.twitter.com/ian_burley
Flickr: www.flickr.com/photos/dpnow/
Pinterest: www.pinterest.com/ianburley/
NEW: My personal BLOG ianburley.com
Reply With Quote
  #12  
Old 20th April 2008
Zuiko's Avatar
Zuiko Zuiko is offline
Administrator
 
Join Date: Nov 2007
Location: Dunmow, Essex
Posts: 21,990
Thanks: 1,976
Thanked 3,139 Times in 2,448 Posts
Likes: 3,359
Liked 4,435 Times in 2,102 Posts
Re: Four Thirds User Problems ?

Quote:
Originally Posted by E-1 fan View Post
Internet Explorer cannot display the webpage

Most likely causes:
  • You are not connected to the Internet.
  • SiteProblem The website is encountering problems.
  • There might be a typing error in the address.
No luck here still. No other site causing problems. I'm using Vista not that that matters and IE7. I reckon it will need new bookmarks etc - possibly a new log-in to 4/3rds. Will advise
-------------------------------------------------------------------------
Well I couldn't even get in via Google

ALL other sites working perfectly
I'm getting exactly the same problems as E1, cant even Google my way in but all other sites I try are no problem.

Ken, I'm on Vista too - what Internet provider do you use? I'm on btinternet.com

John
Reply With Quote
  #13  
Old 20th April 2008
Ian's Avatar
Ian Ian is online now
Administrator
 
Join Date: Jul 2007
Location: Hemel Hempstead, Hertfordshire, UK
Posts: 11,392
Thanks: 413
Thanked 2,438 Times in 1,227 Posts
Likes: 822
Liked 1,638 Times in 733 Posts
Re: Four Thirds User Problems ?

Quote:
Originally Posted by Zuiko View Post
I'm getting exactly the same problems as E1, cant even Google my way in but all other sites I try are no problem.

Ken, I'm on Vista too - what Internet provider do you use? I'm on btinternet.com

John
Well I can't see FTU here at the office at the moment, but I know why - I accidentally locked myself out after trying to enter the wrong password to the server. I assumed it was just my IP address that was blocked, but it may be affecting all Eclipse Internet or even all or some BT ADSL users (including wholesale resellers like Eclipse)?

If this is right, it's scheduled to be fixed tomorrow...

Ian
__________________
Founder and editor of:
Olympus UK E-System User Group (http://e-group.uk.net)
Four Thirds User (http://fourthirds-user.com)
Digital Photography Now (http://dpnow.com)
Olympus camera, lens, and accessory hire (http://e-group.uk.net/hire)

Twitter: www.twitter.com/ian_burley
Flickr: www.flickr.com/photos/dpnow/
Pinterest: www.pinterest.com/ianburley/
NEW: My personal BLOG ianburley.com
Reply With Quote
  #14  
Old 20th April 2008
Zuiko's Avatar
Zuiko Zuiko is offline
Administrator
 
Join Date: Nov 2007
Location: Dunmow, Essex
Posts: 21,990
Thanks: 1,976
Thanked 3,139 Times in 2,448 Posts
Likes: 3,359
Liked 4,435 Times in 2,102 Posts
Re: Four Thirds User Problems ?

Quote:
Originally Posted by Ian View Post
Well I can't see FTU here at the office at the moment, but I know why - I accidentally locked myself out after trying to enter the wrong password to the server. I assumed it was just my IP address that was blocked, but it may be affecting all Eclipse Internet or even all or some BT ADSL users (including wholesale resellers like Eclipse)?

If this is right, it's scheduled to be fixed tomorrow...

Ian
Thanks Ian, I'll see what happens tomorrow.

At least I can still get on this site


John
Reply With Quote
  #15  
Old 20th April 2008
theMusicMan's Avatar
theMusicMan theMusicMan is offline
E-3 Enthusiast....:)
 
Join Date: Nov 2007
Location: South Wales
Posts: 5,878
Thanks: 143
Thanked 267 Times in 178 Posts
Likes: 8
Liked 30 Times in 19 Posts
Re: Four Thirds User Problems ?

Ian - I can still see FTU 100% fine...!
__________________
John

Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Gallery Problems Yorkie Software 4 20th April 2008 10:46 AM
E3 photo slant to left problems thorrey Olympus E-3 3 5th February 2008 09:38 PM
Sigma release new four thirds lenses bammo Announcements 10 4th February 2008 06:09 PM
gallery problems BigD The lounge 5 5th January 2008 07:23 PM
Auto Focus problems LeifN Olympus E-510 8 2nd January 2008 06:38 PM


All times are GMT. The time now is 12:36 PM.


The Write Technology Ltd, 2007-2019, All rights reservedAd Management plugin by RedTyger