Olympus UK E-System User Group

Olympus UK E-System User Group (http://e-group.uk.net/forum/index.php)
-   Software (http://e-group.uk.net/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   Wifi (http://e-group.uk.net/forum/showthread.php?t=45793)

MJ224 5th August 2017 08:10 AM

Wifi
 
Having a problem with the wifi feature.

Connects ok but when wanting to download photos the programme seems to just show two random images from the camera

What I am expecting is all photos taken on the sd card

I am sure it has worked in the past. iPhone app is up to date...

Tia. *chr

pdbartlett 5th August 2017 09:25 PM

Re: Wifi
 
Do you shoot RAW, as I believe only JPEGs show up? If so options are either to shoot RAW+JPEG, or convert the shots you want to transfer in camera.

HTH,
Paul.

MJ224 5th August 2017 09:49 PM

Re: Wifi
 
Thanks Paul....you have it. I just shoot raw at the mo.

The odd two were jpegs....

Many thanks *chr

pdbartlett 5th August 2017 09:54 PM

Re: Wifi
 
No probs. When I hit the same issue it took me a while to figure out the in-camera processing, as it's not exactly intuitive, so if you want me to look out the details (which might differ depending on camera--I'm using a OMD-EM5 Mk2) then just let me know...

MJ224 5th August 2017 09:55 PM

Re: Wifi
 
Thanks Paul....you have it. I just shoot raw at the mo.

The odd two were jpegs....

Many thanks *chr


All times are GMT. The time now is 08:44 AM.


The Write Technology Ltd, 2007-2019, All rights reservedAd Management plugin by RedTyger