Olympus UK E-System User Group

Olympus UK E-System User Group (http://e-group.uk.net/forum/index.php)
-   Olympus E-5 (http://e-group.uk.net/forum/forumdisplay.php?f=48)
-   -   SOLVED Hooray my E5 is working properly (http://e-group.uk.net/forum/showthread.php?t=15307)

Kiwi Paul 17th June 2011 10:34 PM

Hooray my E5 is working properly
 
At long last my E5 is working as it should.
The problem I was having with the IS has mysteriously fixed itself and the IS is working absolutely fine now.
The other issue I had with been unable to connect to the camera with Olympus software was solved by re installing Viewer 2 on my PC and now I can see the camera and update it.

At least I no longer have to send it back for repair, something I was dreading.

Happy days ;)

Paul

ChrisW 17th June 2011 10:53 PM

Re: Hooray my E5 is working properly
 
Good news Paul *chr

Zuiko 17th June 2011 10:59 PM

Re: Hooray my E5 is working properly
 
Yes, that is good news. :)

gregles 17th June 2011 11:42 PM

Re: Hooray my E5 is working properly
 
Must have been all that fresh air on Skye:)

Kiwi Paul 18th June 2011 08:45 AM

Re: Hooray my E5 is working properly
 
lol, could have been ;)

Paul

Wee man 18th June 2011 11:33 AM

Re: Hooray my E5 is working properly
 
Good to hearit working again may have been to poor weather over here and the threat you might come back!

Ross the fiddler 18th June 2011 01:14 PM

Re: Hooray my E5 is working properly
 
That's a nice bit of relief to hear. *yes


All times are GMT. The time now is 02:45 PM.


The Write Technology Ltd, 2007-2019, All rights reservedAd Management plugin by RedTyger