PDA

View Full Version : Expodisc filter


baldyb
12th April 2009, 11:34 AM
As I'm only a couple of months into DSLR's I'm stilll getting to grips with my e-510 and the whole white balance thing.
Does anyone use the expodisc white balance filter? I read about it yesterday in a camera manual but I'm not sure if it justifies the cost, which seems quite high to me.
Any opinions very welcome!
Thanks, Kevin
*chr

EH1
12th April 2009, 11:40 AM
Just use a white peice of card!......................it`s alot cheaper

mike_j
12th April 2009, 01:01 PM
No. Just a bit of white paper very occasionally. If the camera seems to be getting it wrong I just switch to RAW and correct it later in Lightroom