PDA

View Full Version : Factory reset problem


miketheumpire
1st December 2011, 12:50 PM
Factory reset
I wonder if anybody can help? Just got the E450 and taking my time to become familiar with it. When I go to the reset option it is greyed out.
Anybody know why?
Many thanks,

PeteBoo
1st December 2011, 05:21 PM
Hi, You need to be in P, A, S, or M mode.

miketheumpire
1st December 2011, 05:39 PM
Hi,
That's great, many thanks for your trouble.Makes me wonder why it's not clear in the manual.

tycoon1954
1st December 2011, 07:47 PM
Hi
I found the manual not that good to