PDA

View Full Version : Fn Function Button


Crouchy
26th November 2007, 12:18 PM
I've just got my E3 on Saturday and hopefully to get my power grip! As an E1 owner for 3 years the ergonomics are very much the same. But I cannot assign the custom white balance to the Fn button. The manual, as far as I can see does not tell you (see page 99) all I get is the lens stop down. How can you do this, many thanks.

R MacE
26th November 2007, 12:35 PM
Hi,

Go Menu > Tool 1 > Tool B Button Dial > D Pad Right > FN Function > D Pad Right. Scroll through the list to get to One Touch WB > Press OK.

Hope that helps.

Richard

emirpprime
26th November 2007, 12:40 PM
Its pretty burried. I'm still getting used to these menus.

Go into the menu - Spanner 1 - Spanner B Button Dial - FN Function - Scroll down (its the 3rd one I think) - OK.

That should sort it.

All the best,
Phil

Crouchy
26th November 2007, 12:47 PM
Thanks very much for the super quick replies. I need this as I use the Expodisc white balance filter.....get one as they save alot of time! I see it now on page 144 of the manual!
Cheers
Andy.